|  english
Hyrje
Historiku
Udhëheqja
Klinikat
Statusi
Administrata
Edukimi themelor
Edukimi Specialistik
Bashkëpunimi ndërkombëtar
Bibliografia
doajenët
Foto Galeria
Video Galeria

DOAJENĖT


Prof dr Rifat Ymeri 
Specialist i Sëmundjeve të Gojës dhe Dhëmbit


In Memoriam

Prof dr Ymer Dukagjini

Specialist i Protetikës Stomatologjike
Prof dr Beqir Lupçi
Specialist i Ortopedisë së Nofullave


In Memoriam

Prof dr Nehat Kiseri

Specialist i Sëmundjeve të Dhëmbit dhe Gojës
Prof dr Skender Karahoda
Specialist i Protetikës Stomatologjike

 In Memoriam

Prof dr Jashar Dula
Specialist i Kirurgjisë Orale dhe Maksillofaciale

 In Memoriam

Prof dr Qamile Jaka
Specialiste e Ortopedisë së nofullave

In Memoriam

Dr Sc Bejtulla Zeqiri
Specialist i Ortopedisë së Nofullave
  Prof Dr Adil Raka
       Specialist i Pedodoncisë dhe Stomatologjisë Preventive
 

    Prof Dr Hasan Mehmeti
                  Specialist i Ortopedisë së Nofullave

  Prof Dr Agim Islami
               Specialist i Protetikës Stomatologjike


 Prof. dr. Osman Sejfija


Profesor në lëndën e Kirurgjisë Orale dhe Kirurgjisë Maksillofaciale
 
Adresa: Rrethi i Spitalit p.n. Prishtinė, 10000 Tel/ +381 38 512 525 Fax/ +381 38 512 474